dijous, 18 de maig del 2017

Sèries que fan de bon mirar

Últimament han sortit moltes sèries noves i amb una gran audiència. A mi m’agrada força mirar sèries, potser em costa una mica trobar-ne una que m’agradi, però quan la trobo m’hi aficiono de seguida. Les que més em capten l’atenció són aquelles amb una trama dinàmica, amb humor, i que quan hagis acabat de vure un capítol hi pensis durant una estona, que et facin pensar una mica.
Doncs bé, he trobat tres comèdies americanes que m’han enganxat molt i que tenen tot el que m’agrada trobar en una sèrie.
    Resultado de imagen de me llamo earl
  • Me llamo Earl:  Earl J. Hickey és un delinqüent sense respecte per res ni per ningú, que només guanyar 100.000$ en la loteria d'una butlleta comprada amb diners robats, la perd en ser atropellat per un cotxe. Mentre es troba convalescent a l'hospital la seva dona li fa signar el divorci, i és llavors quan, a través de la televisió, descobreix el karma. El descobriment del karma, li fa replantejar la seva vida, a la qual decideix donar un gir a millor. És llavors, quan decideix escriure una llista amb totes les males accions que ha fet, per anar compensant a tots als que ha fet quelcom dolent.

Imagen relacionada
  • Raising Hope: un noi de 23 anys ha de cuidar de la seva filla, concebuda en una relació d'una nit, amb l'ajuda de la seva boja i extranya familia, i amb pocs recursos. Tot això passa després de que la mare del nadó (que ha matat a varis nòvios) sigui condenada a mort quna el nadó té només 6 mesos.

    Imagen Enviada
  • El último hombre en la tierra: Any 2020. Phil Miller és aparentment l'únic ésser humà supervivent a la Terra després que un virus mortal escombrés el planeta un any abans. Phil recorre tota Amèrica del Nord, a la recerca de supervivents, i col·locant cartells de "Alive in Tucson" (Visc a Tucson), ja que Tucson, Arizona, és la seva ciutat natal, amb l'esperança que algun altre supervivent els llegís i pugui trobar-lo.En tornar a Tucson, i decebut de no trobar a ningú, decideix suïcidar-se. Just abans d'aconseguir la seva comesa, es troba amb Carol Pilbasian, una dona excèntrica i cridanera.
Aquestes tres en sèries en concret potser no us sonaran ja que en general no són molt conegudes, però trobo que són molt bones, amb un humor molt fi (sense els riures enllaunats que tenen les típiques sèries d’humor), i que darrere d’aquest humor amaguen una crítica a la societat actual bastant potent.


FONTS:

  • https://es.wikipedia.org/wiki/My_Name_Is_Earl
  • https://es.wikipedia.org/wiki/Raising_Hope
  • https://es.wikipedia.org/wiki/The_Last_Man_on_Earth_(serie_de_televisi%C3%B3n)
  • https://seriestvinfo.com/2017/02/20/me-llamo-earl-el-mal-karma-de-eeuu/
  • http://grupots.net/index.php?app=ccs&module=pages&section=pages&id=1&record=163

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada